Velkommen til Eiendomsvekst – din partner innen eiendomsutvikling!

Vi er et eiendomsutviklingsselskap dedikert til å skape verdi og muligheter gjennom innovativ og bærekraftig eiendomsutvikling. Med lidenskap for bransjen og en omfattende ekspertise innen eiendomssektoren, jobber vi hardt for å realisere prosjekter med høy kvalitet, og med fokus på lønnsomhet for alle parter og fornøyde kunder.

Vårt team består av dedikerte fagfolk innen eiendomsutvikling, inkludert arkitekter, ingeniører, designere, utbyggere og prosjektledere. Sammen kombinerer vi vår ekspertise og kreativitet for å skape unike eiendomsprosjekter som er skreddersydd for dagens og fremtidens behov. Vi tar hensyn til miljømessige og sosiale faktorer for å sikre at våre prosjekter er i harmoni med omgivelsene og gir en positiv innvirkning på lokalsamfunnet. Vårt nedslagsfelt er bredt, og vårt nettverk er stort.

Våre kjerneverdier er kvalitet, integritet og samarbeid. Vi setter alltid kundenes behov i sentrum og strekker oss langt for å levere resultater av høyeste kvalitet og lønnsomhet. Vi er stolte av vårt rykte for å overholde høye etiske standarder og bygge sterke, langsiktige relasjoner med våre kunder, partnere og interessenter.

Vi inviterer deg til å utforske vårt nettsted for å lære mer om våre pågående og tidligere prosjekter, investerings muligheter eller partnerskap. Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere hvordan vi kan bidra til å realisere dine eiendomsambisjoner.
Vi hører gjerne i fra deg.

Birute Sukyte

Daglig leder

Tom Almquist

Finans og investerings kontakt

Per Anders Lindstad

Kjøp & salgsansvarlig

høy kompetanse innen utvikling av eiendom

Som eiendomsutvikler er vi involverte i prosessen fra A til Å, fra regulering av tomt til ferdigstilt prosjekt. Vi er spesialister og har kompetanse hovedsakelig innenfor utvikling av mikrohus, ene/flermannsboliger og opp til leilighetskomplekser.

BRED ERFARING OG LANG FARTSTID I BRANSJEN

Eiendomsvekst består av et sterkt team med mer en 50 års erfaring og tverrfaglig kompetanse innen eiendomsutvikling og entreprenørskap. I tillegg til lang fartstid har vi også entreprenører og samarbeidspartnere og underleverandører innenfor hele verdikjeden bestående av seriøse og profesjonelle aktører.

d
Spesialist på utvikling av små hus og leilighetskomplekser

Som eiendomsutvikler er vi involverte i prosessen fra A til Å, fra tomt til ferdigstilt bolig. Vi er spesialister og har kompetanse hovedsakelig innenfor utvikling av små hus og leilighetskomplekser, kjøp av tomt og næring, der utvikling av bolig blir tilpasset område, nærmiljø og målgruppe. En godt tilpasset bolig er noe som står oss nært, og når du er fornøyd med prosjektet, er også vi fornøyde.

Velkommen til Eiendomsvekst - din
partner for suksess i eiendomsutvikling!