Velkommen til vår verden av mikrohus! Små, funksjonelle, miljøvennlige og bærekraftige boliger som er skapt for å gi deg det beste av en minimalistisk livsstil. Vi leverer mikrohus i henhold til gjeldende TEK 17 krav. Fra søknad til nøkkelferdig!
kvadratmeter
pris fra
Hvorfor velge et mikrohus?
Fordeler med Mikrohus
Våre mikrohus
Materialvalg

Vi benytter oss materialer for det norske klima. Vi har fokus på bærekraft og miljø og har en tilnærmet null utslipps og avfall produksjon

Energisparing

Våre mikrohus er energieffektive. Vi kan levere ulike oppvarmingssystemer, som tradisjonell gulvvarme, peis, varmepumpe eller bærekraftig oppvarming, eksempelvis solcellepanel som kan hjelpe mikrohusene generere egen energi. Dette er spesielt verdifullt i områder med begrenset tilgang til strømnett.

Vinduer og Lys

Norske vintre kan være mørke, så vi har planlagt godt med tanke på vindusplassering for å maksimere naturlig lysinnslipp. Samtidig er vinduene energieffektive for å minimere varmetap

Kompakt Design

Fordi mikrohus handler om å utnytte begrenset plass, er designet smart og plassbesparende. Fleksible møbler og lagringsløsninger bidrar til å gjøre rommene mer funksjonelle.

Komfort og Livskvalitet

Selv om mikrohus er små, er det viktig å sørge for at de er komfortable og at de oppfyller dine behov. En rekke smarte plassbesparende løsninger, god ventilasjon, lydisolering og tiltalende design er viktige aspekter som vi i Eiendomsvekst har fokus på.

Isolasjon og Varme

Norske vintre kan være kalde, så isolasjon og oppvarming er avgjørende for en lun og behagelig opplevelse.

Eksempel på leieinntekter:

15kvm Utleie inntekt fra ca: 10 000,-

30kvm Utleie inntekt fra ca: 18 000,-

45kvm Utleie inntekt fra ca: 25 000,-

Vi hjelper deg med alt fra idé til ferdig levert mikrohus.
Ta kontakt for en uforpliktende samtale

Daglig leder

Birute Sukyte

    Trenger du bistand med ditt prosjekt?