Eiendomsvekst er alltid på utkikk etter attraktive tomter og eiendommer. Vi er åpne for både kjøp, salg og samarbeid. Vi ønsker samarbeide med hjemmelshavere og eiendomsbesittere for å maksimere og realisere eiendommens potensiale. Vi er banebrytende innenfor eiendomsutvikling. Eiendomsvekst har et bredt nettverk av samarbeidspartnere.

 

Rask respons, kartlegging, og gode balanserte avtaler er noen av våre kjerneverdier.

Hvorfor velge oss som din partner?
ATTARKTIVT SAMARBEID

Vi søker eiendommer og partnere for å utvikle prosjekter av høy kvalitet. Eiendomsvekst har fokus på verdiskapning for alle parter. Vi tar prosjekter hele veien fra start til mål, og utvikler både i egen regi og i samarbeid med andre.

Gjensidig suksess

Vi tror på gjensidig suksess og jobber tett sammen med våre samarbeidspartnere gjennom hele prosessen. Vår dedikerte prosjektledelse og profesjonelle tilnærming sikrer at vi kan møte felles mål og levere prosjekter til rett tid, innenfor budsjett og med høy kvalitet.

Langsiktig partnerskap

Vi tror på å bygge varige og gjensidig fordelaktige partnerskap. Ved å samarbeide med Eiendomsvekst får du muligheten til å bli en del av vårt nettverk av pålitelige og erfarne profesjonelle. Vi verdsetter langsiktig samarbeid og streber etter å skape en plattform der dine ferdigheter og ekspertise kan blomstre.

Utvidet nettverk og muligheter

Som samarbeidspartner med Eiendomsvekst får du tilgang til vårt omfattende nettverk av fagfolk og interessenter i eiendomsbransjen. Dette åpner dørene for nye muligheter og gir deg en plattform for vekst og utvidelse av virksomheten din.

BÆREKRAFTIG UTVIKLING

Eiendomsvekst jobber for et bedret miljø og bærekraftig utvikling. Vi ønsker å samarbeide med entreprenører som deler vår visjon. Vi oppfordrer til bruk av innovative og miljøvennlige byggemetoder og -materialer. Sammen kan vi skape eiendomsprosjekter som er i harmoni med naturen og gir en positiv innvirkning på lokalsamfunnet.

Akkvisisjonsansvarlig og kunde kontakt

Dersom du sitter på en eiendom du tror kan være attraktiv for oss, ta kontakt så avtaler vi en uforpliktende prat.

Kjøp & salgsansvarlig

Per Anders Lindstad

    Ønsker du å investere med oss?