Birute Sukyte

Birute kommer fra Litauen og har bodd i Norge i 11 år. Hun har jobbet aktivt innen eiendomsbransjen, og har på egenhånd styrt flere prosjekter med forskjellig omfang og størrelse.

Hennes erfaring har gitt henne ett stort nettverk innenfor eiendomsbransjen. Hun har rollen som daglig leder i Eiendomsvekst, og er den som har oversikt over selskapets forskjellige prosjekter. Hun har også ansvaret for Mikrohus.

Birute Sukyte

Daglig leder

Tom Almquist

Finans og investerings kontakt

Per Anders Lindstad

Kjøp & salgsansvarlig

Our services

Eiendom Oslo AS er en eiendomsutvikler som bygger effektive boliger av høy kvalitet med hovedfokus på boligutvikling i Oslo og omegn.

høy kompetanse innen utvikling av eiendom

Som eiendomsutvikler er vi involverte i prosessen fra A til Å, fra regulering av tomt til ferdigstilt prosjekt. Vi er spesialister og har kompetanse hovedsakelig innenfor utvikling av mikrohus, ene/flermannsboliger og opp til leilighetskomplekser.

BRED ERFARING OG LANG FARTSTID I BRANSJEN

Eiendomsvekst består av et sterkt team med mer en 50 års erfaring og tverrfaglig kompetanse innen eiendomsutvikling og entreprenørskap. I tillegg til lang fartstid har vi også entreprenører og samarbeidspartnere og underleverandører innenfor hele verdikjeden bestående av seriøse og profesjonelle aktører.

d
Spesialist på utvikling av små hus og leilighetskomplekser

Som eiendomsutvikler er vi involverte i prosessen fra A til Å, fra tomt til ferdigstilt bolig. Vi er spesialister og har kompetanse hovedsakelig innenfor utvikling av små hus og leilighetskomplekser, kjøp av tomt og næring, der utvikling av bolig blir tilpasset område, nærmiljø og målgruppe. En godt tilpasset bolig er noe som står oss nært, og når du er fornøyd med prosjektet, er også vi fornøyde.

Ta kontakt for en befaring

Dersom du sitter på en eiendom du tror kan være attraktiv for oss, ta kontakt så avtaler vi en uforpliktende prat.

Daglig leder

Birute sukyte

    Velkommen til Eiendomsvekst - din
    partner for suksess i eiendomsutvikling!